Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

συγκροτήθηκε επιτροπή κατοίκων Άνω Γλυφάδας ενάντια στους νέους δρόμους

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο στην Άνω Γλυφάδα η εκδήλωση της ΠΡΩΚΑΤ για τους νέους δρόμους! Πάνω από 100 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην πλ.Εθνικής Αντιστάσεως και αφού ολοκληρώθηκε η αρχική εισήγηση, ακολούθησε ένας χείμαρρος τοποθετήσεων και προτάσεων για τη συνέχεια από το κοινό. Σχεδόν αυθόρμητα συγκροτήθηκε λίστα υπογραφών ανοιχτής επιτροπής αγώνα και αποφασίστηκε από τους παριστάμενους η ανανέωση της συζήτησης για το επόμενο Σάββατο 9/6 19.30 στον ίδιο χώρο.

Στόχοι σε πρώτη φάση είναι:

1) η μεγαλύτερη δυνατή προπαγάνδιση του θέματος στην περιοχή του Δήμου

2) η παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας με αίτημα την τοποθέτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων επί του θέματος

3) η πραγματοποίηση κάποιας κινητοποίησης

4) η γνωριμία και επαφή με επιτροπές και κατοίκους άλλων περιοχών που πλήττονται από τα σχεδιαζόμενα οδικά έργα

5) ο προσδιορισμός και η προώθηση των απαραίτητων νομικών και θεσμικών κινήσεων για την ακύρωση του έργου.


Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων από Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη, όπως και η αντίδημαρχος Ελληνικού.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε υπαίθρια προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων "ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα", ενώ ήταν αναρτημένο και υλικό από τα σχεδιαζόμενα έργα και τον Υμηττό το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Μόνη μας δύναμη, η συσπείρωση και ο αγώνας!

ΠΡΩτοβουλία ΚΑΤοίκων στα ΝΟΤΙΑ


Υ.Γ. η συλλογικότητα καλεί στην κρίσιμη αυριανή κινητοποίηση του Δήμου Ελληνικού για την παραλία, προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 5/6 18.30 στους στύλους του Ολυμπίου Διός.