Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Κλιμακώνουμε!!!


Μετά από τη συνεχή μαζική παρουσία της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας στα τελευταία δημοτικά συμβούλια και τη γενικότερη πίεση που άσκησε ο κόσμος της περιοχής μας, ο δήμαρχος Γ. Θεοδωρόπουλος δεσμεύθηκε επίσημα στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ πως θα γίνει ειδικό συμβούλιο για το θέμα των αυτοκινητοδρόμων την Τετάρτη 6/5.


Παρόλο που το κάλεσμα αυτό έγινε με απόλυτη επισημότητα, την τελευταία στιγμή η συνεδρίαση αναβλήθηκε χωρίς να ειδοποιηθεί κανένας, με τη δικαιολογία πως δεν ήταν έτοιμοι (ποιος άραγε; ο τεχνικός του Δήμου, το Υπουργείο ή ο ίδιος ο Δήμαρχος;). Εμείς όμως γνωρίζουμε πως αντίστοιχα Δημοτικά Συμβούλια με τεχνικούς από το ΥΠΕΧΩΔΕ έχουν γίνει σε όλους τους δήμους της νοτιοανατολικής Αθήνας απ' τους οποίους περνά ο δρόμος, εδώ και ένα με δύο μήνες.


Συνεπώς, αναρωτιόμαστε τι προσπαθεί να αποφύγει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, εφόσον έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί με το θάρρος της γνώμης του το έγκλημα των νέων αυτοκινητοδρόμων και τη λεηλασία του Υμηττού; Γιατί βάζει τη νύχτα κάποιους εντεταλμένους να κατεβάζουν τα πανό της Επιτροπής που καλούσαν στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί δεν έχει παραστεί ούτε σε μια ανοιχτή συγκέντρωση της Επιτροπής να πει με τόλμη τη γνώμη του; Γιατί μας αποφεύγει;


Παρόλα αυτά, η Επιτροπή Κατοίκων παραβρέθηκε στις 6/5 στο κλειστό Δημαρχείο Γλυφάδας όπου συζήτησε και αποφάσισε την παρουσία της στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την ΤΡΙΤΗ 12/5 στις 20.00, αλλά και στην πορεία του συντονιστικού των Επιτροπών και Αγωνιζόμενων Κατοίκων (Πρωτοβουλία Αγώνα), στην οποία συμμετέχει, το Σάββατο 16/5 στις 12.00 στο Σακέτα-Κουταλά Βύρωνα, στη Λ. Κατεχάκη.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Τηλ επικοινωνίας 6936838922, email:
epitropi@gmail.com