Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

μπήκαν σαν τους κλέφτες...
θα φύγουν με τις πέτρες!

αναδημοσιεύουμε από ανάρτηση στο real-democracy.gr

Κάτω τα χέρια από την Πλ. Συντάγματος. Θα γεμίσει και πάλι, μαχητικά ενάντια στην πολιτική τους!

Σήμερα, λίγο μετά τις 4 π.μ. σε μια πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, δυνάμεις των ΜΑΤ, μαζί με συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και παρουσία εισαγγελέα εκκένωσαν βίαια την πλατεία Συντάγματος.

Η εκκένωση του Συντάγματος αποτελεί την κορύφωση της συντονισμένης επίθεσης κατασυκοφάντησης του κινήματος των πλατειών που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες. Με πρόσχημα τον τουρισμό, η κυβέρνηση και ο δήμος Αθηναίων, με την απόλυτη στήριξη του συνόλου των αστικών πολιτικών δυνάμεων επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το κίνημα του Συντάγματος.

Αυτή η επίθεση, όπως και οι προηγούμενες κατασταλτικές επιθέσεις στο Σύνταγμα, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα φοβούνται το κίνημα των πλατειών που κινητοποίησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και αποτελεί σημείο αναφοράς για ακόμα περισσότερους, που κλόνισε την κυβέρνηση και δημιούργησε ρωγμές στο πολιτικό σύστημα. Ο αυταρχισμός και η κρατική καταστολή δε μας τρομοκρατούν.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, για την ανατροπή της κυβέρνησης του αυταρχισμού και της καταστολής, για την ανατροπή της πολιτικής του Μνημονίου κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Όλοι σήμερα στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος!