Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου
της "Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας, ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές":



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΧΑΡΑΤΣΙΑ  
Σήμερα το πρωί, με συμμετοχή δεκάδων συνδημοτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών», έγινε με μεγάλη επιτυχία παράσταση προς την ΔΕΗ Γλυφάδας. Συγκεντρώσαμε όλα τα δικαιολογητικά και έγινε ομαδική κατάθεση Δηλώσεων-Γνωστοποιήσεων περίπου 90 συνδημοτών μας με την οποία γνωστοποιήσαμε στην ΔΕΗ ότι πληρώσαμε το ποσό του λογαριασμού που αντιστοιχεί στο ηλεκτρικό ρεύμα, δημοτικά τέλη κ.λ.π. ενώ δεν πληρώσαμε το χαράτσι του τέλους στα ακίνητα.
Με τη δήλωσή μας αυτή γνωστοποιήσαμε προς τη ΔΕΗ ότι η υποχρέωση πληρωμής του χαρατσιού δεν περιλαμβάνεται στη μεταξύ μας σύμβαση και ότι, σε περίπτωση διακοπής της παροχής, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και ιδίως του δικαιώματος αποζημίωσης στην περίπτωση πρόκλησης οποιασδήποτε ζημιάς, θετικής και αποθετικής, και περιουσιακής ή ηθικής μας βλάβης.
Η ΔΕΗ Γλυφάδας αποδέχθηκε κανονικά τις δηλώσεις μας και πήραμε αριθμό πρωτοκόλλου.  Ήταν μια πρώτη μικρή τοπική νίκη καθώς, άνοιξε ο δρόμος για την μαζική κατάθεση των σχετικών δηλώσεων προς τη ΔΕΗ όλων όσων πληρώνουμε το ρεύμα αλλά αδυνατούμε ή δεν θέλουμε να πληρώσουμε το αντισυνταγματικό χαράτσι. Ακόμη αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την ενημέρωση του κόσμου, να συγκεντρώσουμε και άλλες δηλώσεις που θα καταθέσουμε ομαδικά σε ανάλογη παρέμβαση τις προσεχείς μέρες, αλλά και να ενημερωθούμε για τις αναγκαίες περαιτέρω κινήσεις που πρέπει να οργανώσουμε σε συντονισμό και με τις αντίστοιχες "επιτροπές - πρωτοβουλίες – συνελεύσεις” σε άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων.
Έτσι ορίσθηκε νέα συγκέντρωση της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών», στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα την Δευτέρα 12/12/2011 στις 6.30 μ.μ. (απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα).
Παράλληλα ενημερώσαμε τους συνδημότες μας που περίμεναν στην ουρά ώστε να μας ακολουθήσουν και αυτοί στην προσπάθειά μας να αναγκάσουμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντισυνταγματικό χαράτσι. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συντάχθηκαν μαζί μας. Το κίνημα ενάντια στα χαράτσια και τις φοροεισπρακτικές πολιτικές φουντώνει συνέχεια.
Δυναμώνουμε την αντίδρασή μας και συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις των συμπολιτών μας ενάντια σε αυτές τις πολιτικές. Πυκνώνουμε τις γραμμές της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών».

Όλοι στη νέα συνέλευση της «Επιτροπής  Κατοίκων Γλυφάδας
κατά του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών»  
ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ
Δευτέρα 12/12/2011, 6:30 μ.μ.

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
epitropi@gmail.com - www.epitropiglyfadas.blogspot.com

Γλυφάδα 5 Δεκεμβρίου 2011