Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ταξική αλληλεγγύη στους χαλυβουργούς απεργούς!

Ο Μάνεσης και τα τσιράκια του (απεργοσπαστικός μηχανισμός) προσπαθούν με κάθε μέσο να σπάσουν την ηρωική απεργία των χαλυβουργών εργατών του Ασπρόπυργου που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 198 ημέρες. 

Να οξύνουμε την κρίση του αστικού πολιτικού συστήματος που κλυδωνίζεται, να παρατείνουμε την περίοδο "ακυβερνησίας" από την σκοπιά της ύπαρξης εκείνων των προϋποθέσεων για να έρθει το εργατικό κίνημα στο προσκήνιο, εγκαθιδρύοντας τις δικές του δομές και απαιτώντας να επιστρέψει ο πλούτος στα χέρια των παραγωγών του.
Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Π.Α.Μ.Ε.:

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ
Αυτή τη στιγμή έχουν κατατεθεί μηνύσεις στο σωματείο της Ελληνικής Χαλυβουργίας από Διευθυντικά Στελέχη του Μάνεση και ελάχιστους απεργοσπάστες και έχει ξεκινήσει διαδικασία αυτοφώρου. Καλούμε τα σωματεία της Αττικής, τους εργαζόμενους και την νεολαία να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον αγώνα των απεργών χαλυβουργών. Να ορθώσουν τείχος προστασίας απέναντι στον Μάνεση και τον απεργοσπαστικό του μηχανισμό.  Να υπερασπιστούν  τη Διοίκηση του Σωματείου και τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών.
Όλοι τώρα στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας.
Οι απεργοί χαλυβουργοί βρίσκονται στην 198η μέρα απεργίας. Δίνουν έναν περήφανο-σκληρό μακρόχρονο αγώνα απέναντι στις αξιώσεις της εργοδοσίας .
Απαιτούν να γυρίσουν πίσω οι 119 απολυμένοι και δουλειά με δικαιώματα.
Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!