Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΔΗΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση της "Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές" για την πανεργατική απεργία της 26/9:



ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΔΗΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ»  καλεί τους Γλυφαδιώτες σε μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία και αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση στις 26 Σεπτέμβρη. Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, νέοι και νέες, όλη η κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση της απεργίας στα χέρια μας, να αναδειχθούμε σε πρωταγωνιστές των αντιστάσεων και να συγκροτήσουμε το αναγκαίο ενωτικό, ταξικό και αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή των βάναυσων πολιτικών που μας ρημάζουν.
Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού - εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.


H τρικομματική συγκυβέρνηση, παρά τους προκλητικούς θεατρινισμούς των «δήθεν κόκκινων γραμμών» και «αντιστάσεων», συνυπογράφει φαρδιά πλατιά ακόμη ένα νέο πακέτο λεηλασίας και χρεοκοπίας για τον λαό και ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Με την μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία και αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση στις 26 Σεπτέμβρη, στέλνουμε δυνατό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής. Δεν θα αφήσουμε να ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα που καταστρέφουν τη ζωή όλων μας. Θα ακυρώσουμε τα μνημόνια και το νομοθετικό πλαίσιο της εργασιακής ζούγκλας. Θα αποτρέψουμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
(ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»)
 ΣΤΙΣ 10:00π.μ. στη ΔΕΗ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔYΛΗ 30

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/9
ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 19:00 (Γούναρη & Κύπρου)

Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com