Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Συνέλευση της επιτροπής κατοίκων Γλυφάδας, Δευτέρα 15/10

Αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα της "Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές":

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Από την άλλη μεριά έχουμε μια συνεχή κλιμάκωση των μέτρων εκφοβισμού από τις δυνάμεις καταστολής και ένταση των αυθαιρεσιών από την μεριά τους.

Παράλληλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εντείνει την φασιστική δράση της και βάζει στο στόχαστρο της ακόμη και τα παιδιά των αλλοδαπών που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, υποκύπτοντας στο αδιανόητο και ναζιστικό αίτημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ζητάει στοιχεία για τον αριθμό των αλλοδαπών βρεφών και νηπίων που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς όλης της χώρας και επομένως και στο Δήμο μας. Πρέπει να αντιδράσουμε αποφασιστικά.

Οι πολίτες της Γλυφάδας πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να αντισταθούμε, σε κάθε χώρο, σε κάθε γωνιά, σε κάθε ευκαιρία, στο νεοναζιστικό κίνδυνο, έτσι όπως αυτός εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Για να συζητήσουμε όλα τα παραπάνω και να οργανώσουμε τις αναγκαίες δράσεις μας, καλούμε σε Συνέλευση όλα τα μέλη της «Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές»

Η συνέλευση αυτή έχει ορισθεί για την Δευτέρα 15/10/2012 στις 7:00 μ.μ. στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου).


ΘΕΜΑΤΑ:

1. Μέτρα προπαγάνδισης της απεργίας στην πόλη μας με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 18/10 στην Αθήνα.

2. Συγκέντρωση δηλώσεων προς την ΔΕΗ για την άρνηση πληρωμής του χαρατσιού και ορισμός ημέρας μαζικής κατάθεσής τους στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ. (επισυνάπτεται αντίγραφο της δήλωσης)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανοικτό κάλεσμα προς τις συλλογικότητες της πόλης μας (σωματεία, συλλόγους γονέων, δασκάλων, καθηγητών κ.λ.π.) για τον συντονισμό και την από κοινού οργάνωση αντιφασιστικής δράσης.