Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΤωσαν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε διαμαρτυρία μέσα στο Πεντάγωνο (Βίντεο)

Ξύλο τραυματισμοί και δεκάδες  συλλήψεις εργαζόμενων που εισέβαλαν  στο Πεντάγωνο ζητώντας επίμονα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 6 μηνών καθώς και τη διάσωση των θέσεων εργασίας τους.

Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου  τους συγκεντρωμένους συνάντησε ο αρχηγός  ΓΕΕΘΑ, Κωσταράκος ο οποίος  ενέπαιξε τους εργαζόμενους έως ότου κάνουν την εμφάνιση τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στην Ελλάδα του μνημονίου, της φτώχιας ,της εξαθλίωσης και της ανεργίας, όταν η πολιτική ηγεσία του τόπου κρύβεται στα ενδότερα για να σχεδιάσει τις νέες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, ο κρατικός μηχανισμός δίνει ρεσιτάλ μίσους και ετοιμότητας απέναντι στον εχθρό λαό.

Η κυβέρνηση του μνημονίου, τα κόμματα που την στηρίζουν και οι κατασταλτικοί τους μηχανισμοί, εδώ και αρκετό καιρό πια, είναι υπόλογοι απέναντι στον εργαζόμενο λαό που αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει  και θα στείλει το μήνυμα της αποφασιστικής  θέλησης του σε όλους  αυτούς  που καταδυναστεύουν τις ζωές και το μέλλον του.

 Ενότητα, αποφασιστικότητα και παρατεταμένοι αγώνες λοιπόν ενάντια στην κυβέρνηση, το  κράτος και τα αφεντικά   για να νικήσουν όλοι  οι εργαζόμενοι κα οι καταπιεσμένοι

Διαβάστε επίσης: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
 


πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6086.html