Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ–ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ


Συγκέντρωση των δηλώσεων
στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου) την Τετάρτη 28/11/12, 18:30 με 20:30μ.μ.


Ομαδική κατάθεση
στην ΔΕΗ Γλυφάδας (Α. Παπανδρέου) την Δευτέρα 3/12/2012, 8:00 με 10:00π.μ.
 
 
Παραθέτουμε το νέο έντυπο δήλωσης προς τη ΔΕΗ 

 ΔΗΛΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Του ……………………….. ………………………………., κατοίκου …………………., οδός …………………………………….

ΠΡΟΣ


Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, που εδρεύει στην Αθήνα, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

**************************************

Με βάση τη μεταξύ μας σύμβαση είμαι πελάτης της εταιρίας σας, με αριθμό παροχής ……………………………… Στα πλαίσια της μεταξύ μας σχέσης, η Εταιρία σας την ……………………….. εξέδωσε το με αριθμό……………………λογαριασμό «Ηλεκτρικού Ρεύματος, Δήμου και ΕΡΤ» περιόδου κατανάλωσης από ………….έως …………..

Στον λογαριασμό αυτό, συμπεριλαμβάνεται και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) που θεσπίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011, η υποχρέωση πληρωμής του οποίου δεν περιλαμβάνεται στη μεταξύ μας σύμβαση και το οποίο αδυνατώ να εξοφλήσω.

Στις ………………………… κατέθεσα στην Τράπεζα ……………………………….το ποσό των ………………………………………. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στην αξία του ρεύματος που κατανάλωσα (πλέον ΦΠΑ) για την περίοδο που αναφέρεται στον παραπάνω λογαριασμό, τα δημοτικά τέλη, τα τέλη ακίνητης περιουσίας και το τέλος της ΕΡΤ. Σας διαβιβάζω, δε, την υπ΄αριθμόν …………………………. απόδειξη είσπραξης της τράπεζας…………………………

Η εν λόγω καταβολή αφορά μόνο την εξόφληση της αξίας κατανάλωσης Ηλεκτρικού Ρεύματος, Δημοτικών Τελών, Δημοτικού Φόρου, Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και ΕΡΤ και όχι το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. Σας καλούμε λοιπόν να την διαχειριστείτε αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο κατεβλήθη και όχι για την εξόφληση του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ή οποιασδήποτε άλλης χρέωσης. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα ρητώς για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδιαίτερα δε αυτών που απορρέουν από το άρθρο 422 του Αστικού Κώδικα.

Επίσης σε περίπτωση που η εταιρία σας προχωρήσει στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, στον παραπάνω αναφερόμενο αριθμό παροχής, σας γνωστοποιώ ότι, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου και ιδίως του δικαιώματός μου για αποζημίωσή μου από πρόκληση, λόγω διακοπής της παροχής ηλεκτρικού, οποιασδήποτε ζημιάς, θετικής και αποθετικής, και περιουσιακής ή ηθικής μου βλάβης.

 ΓΛΥΦΑΔΑ ………………………2012

Ο Δηλών

(Υπογραφή και ονοματεπώνυμο)
 
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας

Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές


http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ epitropi@gmail.com