Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Στις τράπεζες λεφτά στη νεολαία σφαίρες - Ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες!

Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις για τις 6 Δεκέμβρη. 
Στην Αθήνα, στις 11:00π.μ. στα Προπύλαια στην πορεία φοιτητών & μαθητών και στις 5 μ.μ. πάλι στα Προπύλαια, στη διαδήλωση αριστερών οργανώσεων, συλλογικοτήτων και μαζικών φορέων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


 "...Όλοι αυτοί μας ωθούν καθημερινά στην εξαθλίωση και στη φτώχεια μέσα από το σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα και τις συντάξεις πείνας, μας αφήνουν να πεθαίνουμε στα ράτζα ή στους δρόμους με το σημερινό ασφαλιστικό σύστημα και το σύστημα υγείας, μας πετούν στην ανεργία με τη στήριξη που προσφέρουν στα αφεντικά με τις μαζικές απολύσεις, τα ελαστικά ωράρια, τις ενοικιάσεις εργαζομένων, το εκπαιδευτικό σύστημα των αποκλεισμών, των πτυχίων χωρίς αντίκρισμα και των εντατικών ρυθμών σπουδών, με τον κοινωνικό αποκλεισμό των μεταναστών και των κοινωνικά περιθωριοποιημένων. Μας εγκλωβίζουν σε τσιμεντένιες πόλεις-κλουβιά με την καταστροφή του περιβάλλοντος και των γειτονιών μας, μας βυθίζουν στην απελπισία με τον ψεύτικο πολιτισμό τους και την ατελείωτη εμπορευματοποίηση που θέλουν να επιβάλλουν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Στον πόλεμο αυτό είμαστε τελικά όλοι μέρος του είτε το θέλουμε είτε όχι.
Για αυτό, δε χωρούν επιφυλάξεις για το ποιος όπλισε το χέρι του αστυνομικού, ποιος είναι ηθικά και πολιτικά υπεύθυνος για το έγκλημα αυτό και όλα τα επακόλουθά του.
Αυτές τις ημέρες οι χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι ανοίγουν νέους δρόμους αντίστασης και αγώνα δείχνοντας ότι αυτοί μπορούν και πρέπει να είναι νικηφόροι. Ήρθε η ώρα πια για όλους μας να σπάσουμε στην πράξη την κρατική τρομοκρατία. Ήρθε η ώρα να οξύνουμε την αντιπαράθεση στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στα σχολεία και σε κάθε γειτονιά. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, να κατέβουμε στο δρόμο και συλλογικά να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το αυτονόητο."

...από ανακοίνωση μας το 2008: http://prwkat.blogspot.gr/2008_12_01_archive.htm