Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μαζεύονται τα όρνεα πάνω από το ελληνικό...

...σας το ξαναλέμε:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Με κάθε τρόπο προσπαθούν  οι εντεταλμένοι της τρόικα - ΕΕ- ΔΝΤ να επιταχύνουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Τη Δευτέρα 21/1 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία της ηγεσίας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και υπουργών.

Συζητήθηκαν τα 6 προγράμματα των οποίων οι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη και αποτελούν και τις άμεσες προτεραιότητες. Στη λίστα των προγραμμάτων που έχουν προτεραιότητα είναι ο διαγωνισμός για την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ, για τον ΟΠΑΠ, την Κασσιώπη στην Κέρκυρα, την Αφάντου στη Ρόδο, το Μικρό Καβούρι και τις προξενικές κατοικίες στο εξωτερικό.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των δράσεων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων με τα εμπλεκόμενα υπουργεία ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και ο προγραμματισμός του 2013 σύμφωνα με τον οποίο μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να προχωρήσουν 22 σχέδια αποκρατικοποιήσεων μεταξύ των οποίων εκείνα που αφορούν σε λιμάνια, αεροδρόμια, μαρίνες. (πηγή: http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27370&subid=2&pubid=30385269)

Την Πέμπτη 24/1 διάφοροι "μεγαλόσχημοι" κατασκευαστές παρέα με "διεθνείς" συμβούλους θα "συζητήσουν" πως θα αρπάξουν κομμάτι της πίττας, από την περιουσίας του λαού...

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ!