Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ: Ο λαός να καταδικάσει την προβοκάτσια και τις κατασκευασμένες κατηγορίες της κυβέρνησηςΣε ανακοίνωσή του για το κατασκευασμένο κατηγορητήριο και την προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις στημένες φωτογραφίες από το Υπουργείο Εργασίας που έδωσε στη δημοσιότητα, το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, η προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών-στελεχών του ΠΑΜΕ (προέδρων Ομοσπονδιών, σωματείων, μελών ΔΣ) και που έπαιξαν τα περισσότερα ΜΜΕ παρουσιάζοντάς τις ως αληθινές, θα πρέπει να καταδικαστούν από το λαό, τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να δέσει τα χέρια του, έχουμε εμπειρία την πλούσια ιστορία των σκληρών ταξικών αγώνων στη χώρα μας, δε μας φοβίζουν. Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται, οι εργαζόμενοι οργανωμένα να δώσουν στην κυβέρνηση αυτό που της αξίζει.
Παραθέτουμε φωτογραφίες που δείχνουν την κατασκευή κατηγοριών, που με βάση αυτές στήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Για τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμη η προβοκάτσια από τους κακούς σκηνοθέτες της, καθώς φαίνονται μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία».
πηγή: http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/8187/pame-o-laos-na-katadikasei-tin-provokatsia-kai-tis-kataskeyasmenes#/0