Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση - κάλεσμα σε συνέλευση της επιτροπής κατοίκων Γλυφάδας στις 16/4 και προγραμματισμένες δράσεις



Κ Α Λ Ε Σ Μ Α ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Όπως ήδη έχουμε αποφασίσει η Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας συμμετέχει στις δράσεις που οργανώνει σε όλους τους χώρους και τις γειτονιές ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Επιτροπών Κατοίκων, Σωματείων, Κινήσεων, Συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».
Ήδη στα πλαίσια της γενικότερης κινητοποίησης  για την «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑΤΟΝ  ΑΠΡΙΛΗ» έχουμε  πάρει μέρος στην εκδήλωση στην εφορία στις 28/3, στις δύο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα στις 31/3 και 7/4, έχουμε μοιράσει περίπου 2000 ανακοινώσεις στην εφορία, τη ΔΕΗ, τον ΟΑΕΔ, ΕΟΠΠΥ κ.λ.π. και προπαγανδίσαμε με αυτοκίνητο και ντουντούκα τη δράση μας.
Απαιτείται όμως με μεγαλύτερη ένταση η συνέχιση των προσπαθειών  μας ώστε να ενταθεί η αναγκαία αντίσταση στους άδικους φόρους, τα χαράτσια, την αύξηση των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π.  και τη φοροληστεία της τρικομματικής συγκυβέρνησης. Πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή αντίδραση και περισσότεροι συμπολίτες μας να πάρουν ενεργά και αγωνιστικά μέρος στις προτεινόμενες από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Επιτροπών Κατοίκων, Σωματείων, Κινήσεων, Συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» δράσεις που είναι:
- Κοινή πικετοφορία – εξόρμηση από το Σύνταγμα μέχρι Μοναστηράκι με ντουντούκα, μοίρασμα υλικού, αφισοκόλληση κλπ το Σάββατο 13/4 στις 10:30 π.μ.  Ραντεβού μπροστά στην έξοδο του μετρό στο Σύνταγμα.
- Κοινή διαδήλωση – διαμαρτυρία σε κεντρικά ΔΕΗ – Τράπεζα Ελλάδος – κεντρική εφορία Αθηνών, την Πέμπτη 18/4 στις 10:00 το πρωί. Σημείο συνάντησης στην έξοδο του μετρό στην Κοραή.
- Συμμετοχή στις 21/4 στην αντιφασιστική συγκέντρωση των σωματείων, με το πανό της επιτροπής στο ενιαίο μπλοκ των 3ΔΕΝ κ.λ.π.
- Κοινή μέρα δράσης στις κατά τόπους εφορίες την Πέμπτη 25/4.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να συνεδριάσει η Επιτροπή μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις για την επιτυχία των κινητοποιήσεων. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας σε
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ (Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
την  ΤΡΙΤΗ 16/4/2013 στις 7.30 μ.μ.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τις δηλώσεις για τη ΔΕΗ. (Επισυνάπτεται αντίγραφο του εντύπου της δήλωσης)
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com
Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922