Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πανεκπαιδευτική & αντιφασιστική πορεία στην Ηλιούπολη, Σάββατο 21/9, στις 12:00μ.μ. στην πλατεία ΚανάριαΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε σε ενέδρα χρυσαυγιτών. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. 
Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας. Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου Γης». Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας. Αυτό τρέμουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, οι χρυσαυγίτες. 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε αυτή τη ναζιστική συμμορία και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τη ζωή μας». 
Καταδικάζουμε τη δολοφονική συμμορία, τα ναζιστικά σκουπίδια της Χρυσής Αυγής, τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, που δολοφόνησαν ένα νέο άνθρωπο στο Κερατσίνι, που οργάνωσαν δολοφονική επίθεση ενάντια σε στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, 
ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ 
το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 12 
το μεσημέρι στα ΚΑΝΑΡΙΑΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ζ΄ ΕΛΜΕ 

Η Ζ ΕΛΜΕ, σε συνεργασία με τον σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ “Μ. Παπαμαύρος” και την Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ηλιούπολης σας καλούν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κανάρια. 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ! 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Πλακίδας Γιώργος Φύτρος Πέτρος