Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις, Προπύλαια 19/10, 2:00μ.μ. - Μεγάλη συναυλία στα Προπύλαια 6:00μ.μ. για την προάσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που βρισκόμαστε σε απεργία διαρκείας από τις αρχές του Σεπτέμβρη καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε πορεία ενάντια στις απολύσεις και την απαξίωση της εργασίας και της ζωής μας.

Αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας.

Προσυγκέντρωση: Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών, 2:00 μ.μ.
Η πορεία θα κατευθυνθεί στη Βουλή.

Διαδηλώνουμε αποφασιστικά ότι στηριζόμαστε ο ένας στον άλλον και λέμε δυναμικά «ΟΧΙ» στην αμείλικτη πολιτική που επενδύει στον φόβο, διαλύει τον κοινωνικό ιστό, θυσιάζει πολύτιμα εργασιακά κεκτημένα και καταργεί κοινωνικές παροχές στον βωμό του δήθεν δημοσιονομικού συμφέροντος, ενώ στοχεύει στην πολυδιάσπαση του μετώπου των εργαζομένων και στην εξυπηρέτηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. 

Στις 4:00 μ.μ. καλούμε τους εργαζόμενους όλων των φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε συνέλευση συντονισμού στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια.

Στις 6:00 μ.μ. θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στα Προπύλαια για την προάσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές Ε.Κ.Π.Α. και Ε.Μ.Π.


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ – ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ