Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12 στις 7.00 μ.μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

Η Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας Ενάντια στο μνημόνιο και τις Αντιλαϊκές Πολιτικές, συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνει ο «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» την Παρασκευή 20/12/2013, στις 7 μ.μ. διαμαρτυρόμενοι για τα χαράτσια στην ακίνητη περιουσία της λαϊκής οικογένειας και την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Είναι η μέρα συζήτησης του νομοσχέδιου για τα χαράτσια στην ακίνητη περιουσία, αλλά και πιθανότατα η 1η μέρα συζήτησης του νόμου για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Η κινητοποίηση θα γίνει στον πεζόδρομο της Κοραή (σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο), ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στη Βουλή. 

Καλούμε τους Γλυφαδιώτες και τις Γλυφαδιώτισσες, όλους και όλες που πλήττονται από τη φοροληστεία της λαϊκής οικογένειας και που θέλουν να αντιδράσουν σε αυτή την πολιτική, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία την Παρασκευή 20/12/2013, στις 7 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ