Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/12/2013, στα γραφεία της ΟΛΜΕ, συνέντευξη τύπου των Συλλογικοτήτων Αττικής για τις πρωτοβουλίες και τις κοινές δράσεις που προγραμματίζονται από τις συλλογικότητες, ώστε να αντιμετωπιστούν οι απειλές και να ακυρωθεί η πραγματοποίηση πλειστηριασμών κάθε λαϊκής κατοικίας από κράτος και τράπεζες.

Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε η αντίληψη των συλλογικοτήτων και στοιχεία για το θέμα, η μέχρι τώρα εμπειρία από την ακύρωση πλειστηριασμών, οι μέχρι τώρα πρωτοβουλίες και οι πρώτες επόμενες δράσεις.

Εκτός από τις είκοσι συλλογικότητες της Αττικής που συμμετέχουν σε αυτή την Πρωτοβουλία Συντονισμού, παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου και εκδήλωσαν την υποστήριξή τους η ΟΛΜΕ, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών και η «Αλληλεγγύη για όλους».

Άμεσες δράσεις που έχουν εξαγγελθεί για την επόμενες μέρες είναι :

Α. Η πραγματοποίηση συνάντησης όλων των συλλογικοτήτων και των εργατικών σωματείων, που θέλουν να συμβάλλουν, για τον προγραμματισμό των δράσεων ενάντια σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, την Κυριακή 8/12/2013 στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο, Λ. Συγγρού 106.

Β. Η παρουσία στο ειρηνοδικείο της Αθήνας, επί της οδ. Λουκάρεως 14, (κάθετος Λ. Αλεξάνδρας) την Τετάρτη 11/12 στις 4 το μεσημέρι.

Μπορείτε στο ιστολόγιο μας http://epitropi3den.blogspot.gr/ να παρακολουθήσετε το ηχητικό από τη συνέντευξη τύπου και να δείτε περισσότερα. 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη τύπου από τους παρακάτω συνδέσμους 

1ο ΜΕΡΟΣ
2ο ΜΕΡΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ