Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, Τετάρτη 2 Απριλίου, της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ
(Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας
ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές

Γλυφαδιώτες και Γλυφαδιώτισσες.

Τα προβλήματα τρέχουν και απαιτούν την ενεργοποίηση όλων μας και την αγωνιστική συμμετοχή μας. Σας καλούμε την Τετάρτη 2/4/2014 στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα στις 7.00 μ.μ. να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω:

1. Συντονισμός της δράσης μας με τις ανάλογες επιτροπές και κινήσεις που συγκροτούν το «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ» για την αντιμετώπιση των μεγάλων κινδύνων για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Έχει προταθεί κινητοποίηση στη ΔΟΥ Ηλιούπολης γύρω στην Πέμπτη 10 Απριλίου στις 10:00 που θα στηρίξουν ο Συντονισμός και κυρίως οι γειτονικές συλλογικότητες από Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ν. Σμύρνη, Κουκάκι, Βύρωνα και Γλυφάδα.

2. Συζήτηση για την αναγκαία δράση και της επιτροπής μας σε σχέση με τον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του χώρου του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού.

3. Ενημέρωση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μνημόνιο και τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την Τρόικα. Προετοιμασία και συμμετοχή της επιτροπής μας στην Πανεργατική απεργία της 9 Απρίλη.

Απαιτείται η κοινή δράση όσο γίνεται περισσότερων συναγωνιστών και φίλων. Οι μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης Ε.Ε. και ΔΝΤ πρέπει να ανατραπούν.

Πρέπει να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις αναγκαίες δράσεις. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να πάρουμε μαζικά μέρος στη Συνέλευση της Επιτροπής μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ/ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία.
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους ανατρέψουμε!

Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com