Στηρίζουμε - συμμετέχουμε στην «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας - με την αριστερά της ρήξης & της ανατροπής»
aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr - www.facebook.com/AristeriPrwtobouliaGlyfadas

Translate

Πρόσφατα άρθρα

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες!

«Όργωσαν» τα νότια προάστια
 και ξυλοκοπούσαν όποιον μετανάστη έβλεπαν!

Σήμερα το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί ομάδα ακροδεξιών στοιχείων μέσα σε Ι.Χ. έκαναν βόλτες στην Γλυφάδα, στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη.

Όταν εντόπιζαν στο δρόμο κάποιον αλλοδαπό κατέβαιναν και τον ξυλοκοπούσαν με πτυσσόμενες ράβδους! Συνολικά επιτέθηκαν σε τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν τυχαία μπροστά τους εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Μάλιστα, οι δράστες έκλεψαν και τα χρήματα που έφεραν μαζί τους οι μετανάστες.

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και συνελήφθησαν, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνηση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για δύο 22χρονους νεαρούς. Η Αστυνομία αναφέρει ότι οι δράστες δεν ανήκουν σε κάποιον πολιτικό χώρο.

πηγή: http://newpost.gr/post/178550/orgosan-ta-notia-proastia-kai-ksylokopousan-opoion-metanasti-evlepan/

Δείτε επίσης: http://www.902.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD